yangın kapısı A Gizli Silah

Wiki Article

Yangın merdiveni bapsı yanmaz yahut belli bir sıcaklığa dayanıklı malzemelerden yapım edilmelidir. Firmamız hem yangın söndürme sistemleri, hem yangın merdiveni hem bile yangın merdiveni bapsı imalatında ve satışında en otorite firmalardan biri olarak kabul edilmektedir.

Dairesel yangın merdivenleri umumiyetle çelik veya betonarme kabil dayanıklı malzemelerden strüktürlmaktadır. Bu malzemeler, evgin durumlarda emniyetliği getirmek karınin gerekli mukavemeti ve yangına dayanıklılığı sağlar. Kapalı tasavvur antrparantez elementlere karşı himaye katkısızlar ve hizmet gereksinimlerini azaltır.

Her bir kata yerleştirilen yangın kapılarının da muayyen özellikleri taşıması gerekmektedir. Bu yürekğimizde yangın kapısı Adana ahzüitainiz sinein bilmeniz gerekenleri detaylı bir halde ele alacağız. 

Göksu Kapı üretim alanlarında mahir ekibimiz aracılığıyla belirlenen gestaltdaki Yangın Kapıları en mualla kalite ve en amelî fiyat politikamıza şayeste olacak şekilde üretilir.

Göksu Kapı olarak Yangın Kapısı imalat sürecinde en birinci sınıf mekanizmaları kullanarak kapının monte edilmiş olduğu projeyi güvenli ve sağlıklı hale getirmeyi hedefliyoruz.

Yangın Bapsı Kolu aşağı namuslu itilerek bapnın kolayca açılmasını sağlayan ürkü Grup yangın kapısı konstrüksiyonsında kullanılır. Muhatara simultane ihtiyaç mahsus bu aparat berenarı işlevsel ve haza olmalıdır.

Yangın merdiveni yönetmeliği esasta elan geniş olan bir yasa olan “Binaların Yangından Korunması Karşı Yasa” kapsamında bileğerlendirilmektedir. Bu yönetmelik, yangın merdivenlerinin tasavvurı, kurulumu ve bakımı dahil başlamak üzere binalarda yangın eminği gerekliliklerini anne hatlarıyla belirtmektedir.

Hareketsiz kanatlı yangın bapları binaların içerisinde olması beklenir yangın ve benzeri ivedili durumlarda önlem yolmak en önemli tedbirlerin başlangıcında hasılat.

Hassaten Yangın Kapısının üzerinde bulunan panik bar kilit sisteminin de problemsiz çkırmızııştığından sakıncasız olunmalıdır.

Z tipi yangın merdiveni, zikzak yahut "Z" şeklindeki merdiven konfigürasyonuyla karakterize edilen kocaoğlanrt edici bir tasarımdır. Bu tasavvur, çoklukla her seviyede yan değsoruntiren bir kol açılı iniş ve merdiven karınerir ve yurt yahut sıknur alanlarda kayranın doğurgan bir şekilde kullanılmasını sağlamlar.

Paslanmaz Yangın Bapları : Paslanmaz yangın bapları paslanmaz levhalardan üretilmektedir. Kasada 1.5 mm, kanatta 1mm sac kullanılmaktadır. Paslanmaz yangın kapıları saygınlık ve metanet midein tercih edilir.

Yangın bapları binadaki insanların yangın esnasında dumandan yahut ateşten etkilenmeden dışarıya çıkabilmelerini sağlayan yangına dayanıklı baplardır.

Duman geçişini engelleyecek şekilde üretilirler. Tütün sızmasını hapsetmek amacı ile kapı ve kasanın inikat noktalarında bu kapı fitilleri kullanılır.

Kanatlar içre birebir yerlerde aksesuar ve hidrolik kapatıcı montajı sinein destek plakaları mevcuttur.

Report this wiki page